Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 2024-05-13, 10:49 PM

Малораковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Погода
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 24 » День Соборності
9:13 AM
День Соборності

ЖИВИ, УКРАЇНО!

Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Шуми, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.

Олександр Олесь

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у Малораковецькій загальноосвітній школі I – III ступенів були проведені тематичні заходи.

День 22 січня в нашій школі був доволі насиченим. Учні 9-11 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. На великій перерві пройшла арт-акція «Я люблю Україну». Кожен охочий зміг долучитися до цієї акції. Учасники акції розмальовували ілюстрацію з антистрес-розмальовки. Це була велика заквітчана карта України. Готову роботу під назвою «Я люблю Україну» розміщено на стенді школи для загального огляду. В акції взяли участь учні 4-5 класів. 

За розкладом пройшли тематичні виховні години: «Ми – українці» в перших класах, «День Соборності України» з переглядом мультимедійних презентацій  в 2-5 класах, «Україна-держава соборна, одна на всіх, як оберіг» в 6-8 класах. Класні керівники підійшли до цього креативно і творчо. Учні не були сторонніми спостерігачами, а взяли активну участь: вони створювали презентації, зачитували повідомлення для однокласників, створювали живий ланцюг, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».

Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 236 | Додав: nadiay | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
...
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz